Gotovina: Vladu podupirem i uživam u svakom dobrom potezu

General Ante Gotovina je nakon prve noći provedene u obiteljskoj kući u Pakoštanima izašao van oko 14.

21.11.2012.
13:59
VOYO logo

"Nisam znao da ste tu. Bio bih vas pozvao na kavu, ali bit će prigode ovih dana da se družimo i popijemo piće", rekao je Ante Gotovina. Dodao je kako mu je prva noć u Pakoštanima bila izvrsna te kako su fešta i doček bili odlični.

Posvetit će se obitelji i prijateljima

Kazao je kako će se nakon svega posvetiti obitelji i prijateljima. Nije želio komentirati najavu objave registra branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su političke teme i to pripada politici. Ja sam običan čovjek. Dajem potporu Vladi. To su institucije koje bira narod i kada većina nekog izabere i odluči to je onda ta Vlada koju mi podupiremo i uživamo u tome i svakom dobrom potezu", rekao je Gotovina.

Nakon toga se fotografirao sa svima i čini se da bi se još družio s novinarima da po njega vozilom nije došla njegova supruga, nakon čega su se odvezli, objavio je 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ante Gotovina danas je, prvi put od povratka u Hrvatsku, zamolio novinare za diskreciju kako bi mogao obići groblje u Pakoštanima i posjetiti grob svog oca, koji je preminuo dok je general bio u Haagu.

General Ante Gotovina boravi u Pakoštanima te planira posjetiti groblje, zbog čega je novinare, prvi put od povratka u domovinu, zamolio za diskreciju kako bi u miru mogao posjetiti grob svog oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mile Gotovina je preminuo 2008. godine, u vrijeme dok je Ante Gotovina bio u pritvoru u Haagu. Mogao je tražiti od suda da ga puste na sprovod, no objasnio je da to ne želi učiniti jer je smatrao da bi time narušio dignitet očevog posljednjeg ispraćaja.

Slobodna Dalmacija piše da se Gotovina nalazi u svojoj kući u Pakoštanima, ispred koje se okupio velik broj novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo