Oprez! / VIDEO Izgorio autobus kod tunela na A1, dionica je zatvorena za sav promet, a stvorila se i kilometarska kolona

Image
Foto: Vatrogasci - oni su naši heroje

Na terenu su vatrogasci i policija, a prema prvim informacijama nema ozlijeđenih

17.8.2019.
22:05
Vatrogasci - oni su naši heroje
VOYO logo

Zbog požara na autobusu, na autocesti A1 za sav je promet zatvorena dionica Maslenica-Sveti Rok, u smjeru Zagreba, kolona je oko 5 kilometara, kolona prije čvora Maslenica u smjeru Zagreba je 4 kilometra, izvijestio je u subotu navečer Hrvatski autoklub

Policija je, prenose mediji, potvrdila da se oko 20 sati zapalio autobus na autocesti A1 kod tunela Ledenik kraj Zadra. Nema informacija o ozlijeđenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoj autocesti dogodila se prometna nesreća između čvora Gospić i  čvora Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije duga je oko 6 kilometara, povremeno se zatvaraju tunel Frukov Krč i čvor Krapina pred kojim je kolona oko 5 kilometara. 

Zbog povećane gustoće prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je duga 2 kilometra i proteže se na Istarski ipsilon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti. Na pojedinim dionicama autocesta vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje - u blizini odmorišta i čvorova te na prilazima tunelima i naplatnim postajama.

U nedjelju, 18. kolovoza, u Ivanić Gradu se održava cestovna međunarodna biciklistička utrka "49. Memorijal Stjepan Grgac". Utrka će se odvijati na cestama od Ivanić Grada preko Križa, Popovače, Kutine do Garešnice i natrag, a biciklisti će se kretati pod policijskom pratnjom i s redarima-volonterima na određenim mjestima duž staze. S obzirom da se utrka održava na županijskim i državnim cestama Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko–bilogorske županije, koje neće biti zatvorene za sav ostali promet, HAK poziva vozače na pojačan oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike