JANDROKOVIĆ OTKRIO KAKO ĆE SE OBILJEŽITI DAN DRŽAVNOSTI: / Neće se održati manifestaciju koju građani najviše vole

Image

Potvrdio je da ove godine, zbog epidemije koronavirusa, neće biti Dana otvorenih vrata, manifestacije za koju su građani pokazivali veliko zanimanje,

25.5.2020.
16:26
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je u ponedjeljak kako će se Dan državnosti, koji se od ove godine ponovno slavi 30. svibnja, u subotu dostojanstveno obilježiti.

Dan državnosti se vraća i obilježit ćemo ga dostojanstveno, ići ćemo na Mirogoj, nakon toga će biti sveta misa, događanje na Markovu trgu, navečer koncert u HNK, rekao je Jandroković na Hrvatskom radiju u emisiji "S Markova trga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se što smo vratili 30. svibnja kao Dan državnosti, jer je taj dan ostao je u srcima naših ljudi. Nažalost, nespretnom odlukom tadašnje SDP-ove koalicije s početka 2000., izgubilo se to obilježavanje“, rekao je.

Potvrdio je da ove godine, zbog epidemije koronavirusa, neće biti Dana otvorenih vrata, manifestacije za koju su građani pokazivali veliko zanimanje, jer im je omogućavala obilazak Sabora i susret s njegovim predsjednikom i zastupnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo