tajni agent iz Šibenika / Goran Višnjić bit će novi James Bond?

Image
Foto: Youtube

Hrvatski glumac Goran Višnjić ozbiljno se spominje kao nasljednik Daniela Craiga u cipelama neuništivog tajnog agenta i zavodnika - Jamesa Bonda. Iako sadašnji utjelovitelj 'agenta 007', Daniel Craig, po ugovoru mora snimiti još dva filma, nasljednik se već počeo birati.

20.9.2014.
20:51
Youtube
VOYO logo

42-godišnji Goran Višnjić mogao bi zamijeniti 46-godišnjeg Britanca Daniela Craiga u ulozi neuništivog tajnog agenta i zavodnika žena, Jamesa Bonda.

Ovaj je glumac podrijetlom iz Šibenika svoju slavu u holivudskim vodama stekao ulogom u popularnoj seriji iz 90-ih, 'Hitna služba', a njegovo se ime s Bondom povezivalo i prije nekoliko godina, upravo onda kad je u tu ulogu uskočio njen sadašnji tumač, Daniel Craig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Njegovo ime je Višnjić. Goran Višnjić'', samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže nakon šuškanja da će upravo glumac iz Šibenika utjeloviti tajnog agenta '007.'

''Nebi bilo profesionalno da pričam o ulogama za koje nisam siguran da ću ih odigrati. Naravno da mi laska činjenica što me mnogi vide kao idealnog za Bonda'', izjavio je za talijanske medije Višnjić, koji se trenutno bavi snimanjem nove CBS-ove serije 'Extant', u kojoj tumači supruga popularnoj holivudskoj glumici Halle Berry. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo