SEXY PERFORMANS U LONDONU / Gole guze promoviraju Beyonce

Stotinjak atraktivnih i oskudno odjevenih djevojaka zaplesalo je u središtu Londonu uz pjesmu Single Ladies američke pjevačice Beyonce.

23.4.2009.
8:13
VOYO logo

Šetači po londonskom Piccadily Circusu u čudu su promatrali stotinjak razgolićenih djevojaka kako uz zvuke pjesme "Single Ladies" imitira zanosni ples magapopularne r'n'b dive Beyonce. U pitanju je genijalno osmišljena promotivna kampanja za njen predstojeći londonski koncert kojeg će u sklopu aktualne turneje održati 25. studenog u O2 Areni.

Među stotinjak klonova pop zvijezde našlo se mjesta kako za profesionalne plesačice, tako i za strastvene obožavateljice gospođice Knowles, a posljednji singl s albuma "I Am... Sasha Fierce" otpjevan je na playback uz koreografiju identičnu onoj sa videospota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londončani su neobičan prizor pozdravili s oduševljenjem, što ne treba čuditi uzmemo li u obzir da su im se pred očima izvijale atraktivne djevojke u tangama, trikoima i visokim petama.

Šteta što se nitko nije sjetio na isti način najaviti koncert kojeg će Beyonce održati ove nedjelje u zagrebačkoj Areni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da dalje ne objašnjavamo, pogledajte sami!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo