GNJUSAN ISPAD: / Odvjetnik i bliski suradnik Esih i Hasanbegovića novinarki poželio da je siluje imigrant

Image
Foto: Pixsell

Odvjetnik Davorin Karačić novinarki Ivani Tomić poželio je da je siluje imigrant, nakon što je komentirala ksenofobni naslov jedne vijesti o slučaju silovanja u Zagrebu.

20.8.2017.
19:15
Pixsell
VOYO logo

Tomić koja je nekada radila za Novu TV, dok je sada voditeljica Odnosa za javnost HSS-a, prokomentirala je naslov na jednom portalu desnije orijentacije. Portal Sloboda članak je naslovio: 'Novi napad u Zagrebu: Azilant silovao ženu u WC-u Importanne centra- u krvi vrištala i zvala upomoć'.

'Ovako to rade ksenofobi i rasisti. Naime, nije bilo silovanja, ali oni suprotno MUP-ovim info konstatiraju da jest', komentirala je Tomić, na što joj je odgovorio odvjetnik Karačić koji je bio na desetom mjestu liste Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića za Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dakle, baš te briga za žrtvu, bitno je da netko ne optuži imigrantskog silovatelja. fuj. šteta što to ti nisi bila umjesto te žene', komentirao je Karačić.

Image
Foto: Screenshot

Novinarka mu je odgovorila kako smatra da je njegov odgovor utuživ, na što se rasprava nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svjesno manipulirate. Svakom normalnom čovjeku je žao kad se nekome dogodi ovako nešto gnjusno. Neovisno o tome tko je napadač', napisala je Tomić.

Karačić je danas napao i ljevičare koji pomažu imigrantima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ljevičari, kad već imigrantima izrazavate dobrodoslicu u ime svih, nudite zemlju i smještaj, budite dosljedni pa im prvo ponudite svoje žene', napisao je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo