GLOGOSKI CE SE OCITO NACEKATI / Vlada nece ni komentirati njihove prijetnje

Voda branitelja koji prosvjeduju u Savskoj 66 Duro Glogoski kazao je da ih nitko nije kontaktirao vezano za izjavu da im daju rok do cetvrtka da zapocne javni dijalog.

4.5.2015.
15:35
VOYO logo

"Jos nas nitko iz hrvatske vlade nije kontaktirao ni sluzbeno ni nesluzbeno", izjavio je Hini Duro Glogoski, predsjednik udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata prve skupine i jedan od voda prosvjeda hrvatskih branitelja ispred resornog ministarstva u Savskoj 66.

Glogoski je »Skupu zajednistva 100 posto za Hrvatsku – Zajedno do pobjede«, u organizaciji hrvatskih branitelja koji vise od 190 dana prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja hrvatskoj Vladi i premijeru Zoranu Milanovicu dao rok do cetvrtka, kada ce biti 200 dana prosvjeda, da zapocne javni dijalog pred medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo vremena cekati kraj vaseg mandata. Do cetvrtka se odlucite jeste li spremni sudjelovati u zajednistvu ili niste", naglasio je na tom skupu Glogoski. Cekamo odgovor iz Vlade i to sluzbeni jer nesluzbeno vise ne razgovaramo, rekao je danas u telefonskom razgovoru Glogoski.

Iz Vlade ne zele komentirati ultimatum

Iz Vlade su porucili kako ne zele komentirati ultimatum upucen Vladi i premijeru Milanovicu da do cetvrtka s braniteljima koji prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja zapocnu javni dijalog pred medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo