nakon šteta zbog potresa / Globalna kampanja prikupljanja novca za obnovu Petrove i Rebra ide dalje: 'Moramo imati ljude koji pomažu'

Image
Foto: Facebook

Donacije većinom pristižu iz SAD-a, a do sada je prikupljeno više od 230 000 kuna

3.4.2020.
14:42
Facebook
VOYO logo

Sa željom da se prikupi milijun dolara za obnovu bolnica koje su oštećene u zagrebačkom potresu bila je pokrenuta svjetska kampanja prikupljanja novca preko platforme GoFundMe. Sve je organizirano zajedno s neprofitnom organizacijom ACAP - Association of Croatian American Professionals Foundation. Ivan Milković, direktor SALES PERITIAS grupe, jedan od pokretača cijele akcije, u razgovoru za Vijesti.hr izjavio je kako svaki dan dostižu 10 tisuća kuna u donacijama i to ih jako veseli.

Prikupljeno 230 tisuća kuna

Donacije većinom pristižu iz SAD-a, a do sada je prikupljeno više od 230 000 kuna koji su namijenjeni rodilištu u Petrovoj i KBC-u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U kontaktu smo sa Brankom Šerbo Pericom koja je zadužena za Službu dugotrajne imovine i primarijusom Milivojem Novakom kako bi identificirali točnu potrebu bolnica'', izjavio je Ivan Milković.

Akciju su podržali i Zlatko Dalić, Dubravko Šimenc i Gordan Giriček. Najveća donacija koju su za sada primili iznosila je 35 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sama situacija i socijalna distanciranost neka nas ne spriječi da pomažemo jedni drugima i da uz sve online alate ipak moramo imati ljude koji nam pomažu. U ovom slučaju tu smo da pomognemo našem bolničkom osoblju i našim malim bebama. Dobro se uvijek dobrim vrati'', poručio je Milković.

Donacije se primaju na linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo