privlači sve više gledatelja /

Gledanost RTL Kockice svakim danom raste!

Image
Foto: RTL

RTL Kockica privlači sve više gledatelja! Trećeg dana emitiranja, točnije, u ponedjeljak, 13. siječnja, prvi nacionalni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj ostvario je prosječan udio gledanosti od izvrsnih 4,6% u cijelom danu u ciljnoj skupini od 18-49 godina i tako postao sedmi najgledaniji nacionalni kanal!

14.1.2014.
14:23
RTL
VOYO logo

RTL Kockica je već prvim danima emitiranja privukla brojne gledatelje svih uzrasta koji s oduševljenjem prate njezin zanimljiv program prepun crtanih i dokumentarnih serijala, zabavno-edukativnih emisija i uvijek rado gledanih hrvatskih dječjih filmova.

Image
Foto: RTL

A gledanost raste iz dana u dan! I dok je prvog dana emitiranja, točnije u subotu 11. siječnja, RTL Kockica ostvarila 2,2% prosječnog udjela u gledanosti, prošlog je ponedjeljka, 13. siječnja, bila sedmi najgledaniji nacionali kanal cijelog dana (ispred Croatian Music Channela, Sportske TV, HTV3 i HTV4) s ostvarenim udjelom u gledanosti od 4,6% u ciljnoj skupini od 18-49 godina. Udarni termin RTL Kockice ostvario je 4,3% udjela u gledanosti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emisija 'Baka priča najljepše priče', u kojoj bake Mirjana i Stanka gledateljima čitaju dobro poznate klasične priče za laku noć, bila je najgledaniji program jučerašnjeg dana s udjelom u gledanosti od 6,0%, te klasik hrvatskog dječjeg filma 'Vlak u snijegu' s ostvarenih 6,2% udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18-49 godina.

Image
Foto: RTL

Gledateljima je s RTL Kockicom svaki dan zabavan jer RTL Kockica je – baš fora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite RTL Kockicu na web-stranici www.rtlkockica.hr ili putem Facebook stranice RTL Kockica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo