odbacio sve / Glavaš: HDSSB ostaje dio saborske parlamentarne većine

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Glavaš je naglasio da se nastavlja pokušaj destabilizacije HDSSB-a i da izatoga stoje skupine predvođene lokalnim HDZ-om u Vukovarsko-srijemskoj županiji

29.10.2017.
11:53
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Održana je konferencija za novinare HDSSB-a na temu "Pokušaj nastavka destabilizacijе HDSSB-a!", a паzоčili su joj predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš, predsjednik Glavnog odbora Josip Sаlарić i povjerenik HDSSB -a za Osiječko-baranjsku županiju Branimir Šimić.

Glavaš je naglasio da se nastavlja pokušaj destabilizacije HDSSB-a i da iza posljednjih pokušaja destablizacije stranke stoje skupine predvođene lokalnim HDZ-om u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ali da unatoč tome, HDSSB ostaje dio saborske parlamentarne većine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je lažnom nazvao nedavno objavljenu vijest o navodnom prelasku skupine ljudi koja se naziva bivšim vukovarskim gradskim odborom HDSSB-a, u Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS).

Podsjetio je da je prije dva mjeseca donesena odluka o raspuštanju sva 64 stranačka ogranaka HDSSB-a u pet slavonskih županija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je perfidna laž, koju su smislile skupine predvođene lokalnim HDZ-om u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kako bi se nastavila tiha destabilizacija HDSSB-a, koji je na novome početku. Iza ovoga stoje lokalni rashodovani HDZ-ovci, poput Tomislava Čuljka, koji se preplašio gubitka utjecaja u svojoj Županiji", ocijenio je Glavaš.

Istaknuo je kako danas hrvatska politička scena sliči "kaljuži", u kojoj se, od najniže do najviše državne razine, politikom pokušava baviti svatko, bez ideloških stavova i programa, izbacujući floskule o 'radu za opće dobro', sklapajući pritom kojekakve koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNS je 27 godina bio ideološki potpuno suprotan HDZ-u, a onda odjednom preko noći postaje zagovornik koalicije s HDZ-om, te iz politikanstkih i špekulatnskih razloga ostaje u vladajućoj većini", istanknzo je Glavaš, dodavši da takve trgovačke političke opcije nikada nisu ništa dobro donijele hrvatskim građanima, pa neće ni u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo