GLASNOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE VRIJEĐAO PERNARA I DRUŠTVO: / 'Neokomunisti vode Croslaviju, a oni spikaju o NATO-u'

Image
19.12.2016.
11:57
VOYO logo

Kasnije je na Facebooku objasnio zašto je planuo na Pernara kojem je rekao da "ima bipolarni poremećaj" te društvo iz Živog zida. Glasnovićevu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

Image
'NEĆEŠ TI MENE ZA**BAVATI': /

Glasnović pukao pa prostački iznapadao kolege

Image
'NEĆEŠ TI MENE ZA**BAVATI': /

Glasnović pukao pa prostački iznapadao kolege

Sprječavaju raspravu o komunističkoj pljački Hrvatske

"Zadnjih dana se provlači novinarska priča o mom verbalnom napadu na Pernara i njegove ortake. Njihova "spika" o NATO-u odvlači pažnju o najvećem problemu u Hrvatskoj. Izbjegavaju raspravu o trojanskom konju koji danas razara državno tkivo RH. Ti redizajnirani komunisti u novom ruhu sprječavaju analitiku i javnu raspravu o privatizaciji i ulozi CK u tom projektu. Kada se u Hrvatskoj spomene lopovluk zašto se ne objavi spisak menadžerskih kredita da vidimo koliko je članova najveće kriminalne organizacije u povijesti jugoistočne Europe sudjelovalo u pljački hrvatske države? Ne samo od 1990.g. nego od kraja Drugog svjetskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar i drugi mladi anarhisti pate od selektivne amnezije jer su komunistički SKH kadrovi (sadašnji SDP i HDZ) prebacili milijarde dolara na bankovne račune u inozemstvo do 1990.g. Samo se dio tog novca vraća u Domovinu kao direktna strana investicija.

"Državu vode neojugoslavenski kadrovi"

Koje se institucije u Hrvatskoj bave porijeklom imovine? Sve se to događa u javnom prostoru, ali umrežene neokomunističke strukture u pravosuđu i politici sprječavaju detaljnu istragu o ekonomskom kriminalu počinjenom nad hrvatskim narodom. I trogodišnjem djetetu je jasno zašto u Hrvatskoj postoji komunizam nakon komunizma i Jugoslavija nakon Jugoslavije. Zašto Hrvatska i Slovenija ostaju jedine postkomunističke zemlje u EU koje nikad nisu provele lustracijske zakone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobili smo kleptokraciju nakon kleptokracije. Rumunjska je pretekla Hrvatsku po kupovnoj moći, a mi odlučno koračamo prema ekonomskoj propasti zato što smo dopustili da nam državu vode neokomunistički i neojugoslavenski kadrovi. Dok nitko ne odgovara za aristocid, democid, etnocid i ekonomski kriminal koji je izvršen nad hrvatskim narodom nećemo imati državu nego tvorevinu koju možemo zvati Croslavija. Pernar i društvo zaboravljaju kako bez istine, pravde i prosvjetljenja nikada neće biti pomirbe u Hrvatskoj.

"Crvena kuga ubila je oko 100 milijuna ljudi"

Kako je rekao A. Starčević ako narod ne prepoznaje boljega od goreg biti će nam kao i do sada. Kad su u pitanju povijesne činjenice, brojke pokazuju zločin najperfidnije i najubojitije doktrine u povijesti čovječanstva. Kuga je ubila trećinu stanovništva Europe koja je u 14. stoljeću brojila 75 milijuna ljudi. Crvena kuga koja je poharala i područje jugoistočne Europe ubila je od 1917. g. do kraja 20. stoljeća oko sto milijuna ljudi. I obezglavila mnoge koji se vole nazivati naprednom ljevicom. Ona još ostavlja svoj krvavi trag u Sjevernoj Koreji i nekim Afričkim državama. Bog i Hrvati/ce", zaključio je svoju objavu Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo