NINA OSTALA BEZ FINALA / Gdje je zakazala naša glazbena priča?

U četvrtak navečer u glavnom gradu Azerbajdžana hladan tuš za hrvatsku glazbu! Nina Badrić se s pjesmom 'Nebo' nije uspjela plasirati u finale 57. Eurosonga, za razliku od Srbije, Makedonije te Bosne i Hercegovine koje su izborile prolaz.

25.5.2012.
18:20
VOYO logo

Kladionice su ipak bile u pravu! NeboNineBadrić nije se uspjelo plasirati u finale 57. Eurosonga, zbog čega je hrvatska delegacija u Bakuu bila, nablaže rečeno, neugodno iznenađena, pa i shrvana. Nina je u zadnji tren otkazala javljanje za državnu televiziju, a medijima poslala priopećnje u kojem, između ostalog, stoji…

"Švedska, Portugal, Bosna i mnogi drugi su večeras bili nesretni što sam ispala, no ja znam da Bog krivim crtama piše pravo. Zahvalna sam Bogu na ovome iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom 'Nina se voli, nebo se moli'!", napisala je Nina.

Nina je, kažu drugi članovi delegacije, poraz primila puno bolje nego je to itko očekivao.

Pa u svakom slučaju smo bili razočarani, nakon sveg što smo prošli. Najvažnije je da smo mi odlično odradili posao i da se nitko od nas ne srami!", rekla je IvanaČabraja.

O sramu nema ni govora, ali danas baš svatko u Hrvatskoj ima jasan stav i komentar o Nininom nastupu. Secira se svaki pokret, pa i haljina, koja je naišla na oštre kritike.

I tako je Nina ispala u pravoj balkanskoj večeri, u kojoj su, među ostalima, slavile Bosna i Hercegovina, Makedonija te Srbija, koja otvoreno juriša na pobjedu, a u finalu nastupa posljednja.

Dok se Balkanci vesele, Nina nastavlja uživati u Bakuu, a Europa i dalje traži pobjednika. Uz toliko spominjanog Joksimovića, za pobjedu po kladionicama najviše šanse ima ljepotica iz Švedske, koju, zahvaljujući energičnoj izvedbi, nazivaju novom europskom zvijezdom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo