trebala na službeni put / Gdje je nestala predsjednica? Najavila povratak prvi radni dan u novoj godini, ali počinje tek sljedeći ponedjeljak

Predsjednice u javnosti nema već 12 dana. Posljednji put pred kamerama je bila u Karlovcu, gdje je stigla na polnoćku, nakon čega je obišla vatrogasce i policajce te se družila s beskućnicima

6.1.2018.
18:54
VOYO logo

Premijer. Četvero ministara. Gradonačelnik. Oporba. Saborski zastupnici. Ali predsjednice nije bilo.

"Nisam ja komentator, ja sam pozvan pa sam došao", kazao je premijer Andrej Plenković, a na upit je li to dobra poruka, kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko mora na svoje pozivnice odgovarati, ne mogu ja na tuđe pozivnice odgovarati."

Iz SNV-a objašnjavaju: pozvali su sve predstavnike državnog vrha, vjerske zajednice, političke stranke, sindikate i nevladine organizacije.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi bismo voljeli da je predsjednica bila s nama ili da je netko u nekoj drugoj osobi predsjednica bila s nama, ali budući da nije bila, mi ćemo to prihvatiti kao nešto na što ne možemo utjecati", izjavio je predsjednik SNV-a Milorad Pupovac.

Iz njezinog Ureda poručuju - predsjednica je trebala ići na službeni put koji je naknadno otkazan, pa je odlazak na prijem SNV-a odgođen još u utorak. A umjesto nje je trebao stići izaslanik - Mate Granić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednice u javnosti nema već 12 dana. Posljednji put pred kamerama je bila u Karlovcu, gdje je stigla na polnoćku, nakon čega je obišla vatrogasce i policajce te se družila s beskućnicima. 

Nakon božićne čestitke upućene građanima RH, povukla se u obiteljsku atmosferu, kako je najavila na relaciji Zagreb - Rijeka, gdje se posvetila obitelji i izradi kolača koje je prakticirala i u svom Uredu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je povratak najavila prvi radni dan ove godine, u Uredu je još nema. Na Facebook stranici objavila je samo veselu fotografiju s Pantovčaka gdje svima želi sretnu Novu godinu. A na posao se vraća tek u ponedjeljak.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo