NOVI SKANDAL U ITALIJI / Gay udruge traže izbacivanje Cassana

Image
Foto: AP

Cijela afera se zakotrljala nakon što je talijanski napadač na novinarskoj konferenciji izjavio kako se nada da u svlačionici reprezentacije nema homoseksualaca.

14.6.2012.
12:05
AP
VOYO logo

POZNAN - Vodeće talijanske gay udruge zatražile su od vodstva talijanske reprezentacije izbacivanje AntonijaCassana s Europskog prvenstva zbog njegovih 'homofobnih izjava'.

"Njegovo ponašanje je bilo vulgarno i užasno. Za svaku osudu. Nadam se kako će ga izbornik CesarePrandelli izbaciti iz reprezentacije ili barem ostaviti utakmicu ili dvije na klupi kako bi poslao jasnu poruku kako u reprezentacije nema mjesta za diskriminaciju i homofobiju," poručio je predsjednik udruge ArciGay PaoloPatane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač 'azzurra' i Milana se ispričao zbog svoje izjave kazavši kako homofobija nije stajalište koje dijeli. "Nisam želio nikoga uvrijediti i apsolutno ne želim u pitanje dovesti seksualnu slobodu bilo koje osobe," poručio je Cassano.

Cijela afera se zakotrljala nakon što je talijanski napadač na novinarskoj konferenciji izjavio kako se nada da u svlačionici reprezentacije nema homoseksualaca. "Ako je netko homoseksualac, to je njegov problem. Kada bih vam rekao što mislim, nastao bi kaos. Nadam se da ih u našoj svlačionici nema," poručio je Cassano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo