FOTOREPORTER KOJEG SU PROSLAVILI VATRENI ODUŠEVLJEN HRVATSKOM: /

Srebrni ga nisu zaboravili, od Luke je dobio poseban video

Image
Foto: Pixsell, Screenshot

On i obitelj dosad su posjetili Zagreb, Dubrovnik, Split, Šibenik, Nacionalni park Kornate i otok Žut te Zadar, dok će u preostalom dijelu programa razgledati Opatiju i posjetiti Istru

5.9.2018.
14:30
Pixsell, Screenshot
VOYO logo

Fotoreporter AFP-a Yuri Cortez trenutačno se nalazi u Hrvatskoj gdje je pozvan nakon što su ga hrvatski nogometni reprezentativci u pobjedničkom zanosu srušili skupa s opremom. Snimka je obišla svijet, a Cortez se proslavio. Danas su ga pozdravile čelne osobe HTZ-a, HNS-a i Ministarstva turizma.

Image

On je pak rekao kako je oduševljen Hrvatskom, njenim prirodnim ljepotama i ljubaznim ljudima. Obitelj Cortez divno se provela u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedno fotografira po Hrvatskoj

"Iznimno nam je drago što je Yuri oduševljeno prihvatio naš poziv. Detalje putovanja vrlo smo brzo dogovorili, a Yuri i tijekom svog odmora neumorno radi te u svakoj prilici izrađuje po nekoliko stotina fotografija koje objavljuje na svojim društvenim mrežama te na platformi AFP-a. Njegov boravak u Hrvatskoj predstavlja dodatnu promociju naše zemlje u svijetu jer je ova tema vrlo zanimljiva mnogim inozemnim medijima. Yuri je već sada postao pravi ambasador hrvatskog turizma u svijetu", rekao je direktor HDZ-a Kristijan Staničić.

Reporter koji je osvojio srca Hrvatske

Dopredsjednik HNS-a Damir Mišković fotoreporteru je darovao dres hrvatske nogometne reprezentacije s posebnom posvetom i autogramom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Svojim kreativnim fotografijama uhvatio je dijelove atmosfere i ljepota hrvatskih turističkih destinacija koje će obići svijet", rekao je ministar turizma Gari Capelli te dodao kako mu je "čast što je danas upoznao čovjeka koji je osvojio srca cijele Hrvatske".

Oduševljen je Hrvatskom

Cortez kaže kako će pamtiti iznimno lijepe stvari i utiske. "Proputovao sam svijet pa mogu reći da je Hrvatska predivna zemlja, a vaši ljudi vrlo ljubazni, otvoreni i srdačni. Imate prekrasne gradove koji predstavljaju raj za nas fotografe, a priroda vam je prelijepa i očuvana. Uživamo u svakoj minuti. U svoje ime, ali i u ime svoje obitelji, doista se svima želim iskreno zahvaliti na ovoj gesti i prilici da posjetimo Hrvatsku. Ovo je za nas nezaboravno iskustvo. Posebno hvala hrvatskim nogometašima na porukama i poklonima koji će me još više podsjećati na neponovljiv trenutak u mojoj profesionalnoj karijeri", rekao je Cortez.

Image

On i obitelj dosad su posjetili Zagreb, Dubrovnik, Split, Šibenik, Nacionalni park Kornate i otok Žut te Zadar, dok će u preostalom dijelu programa razgledati Opatiju i posjetiti Istru.

Proslavljeni Luka Modrić poslao mu je i videoporuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://video.adriaticmedia.hr/originals/app/Luka-Modric.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo