FOTO: / Zagrepčani iskoristili ljetni dan za kupanje i sunčanje!

Temperature u Zagrebu dosezale su tijekom dana i 26 stupnjeva zbog čega su brojni građani izašli iz svojih domova kako bi upili malo sunca. Oni hrabriji čak su se okupali u jezeru Bundek.

23.10.2013.
18:41
VOYO logo

Toplo i sunčano vrijeme vlada diljem Hrvatske, a temperature su neobične za ove godine, ponegdje čak i prave ljetne.

Tako su termometri u Zagrebu tijekom dana pokazivali i 26 stupnjeva Celzijevih, a lijepo vrijeme građani su iskoristili za uživanje na suncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni hrabriji na zagrebačkom jezeru Bundek čak su se i okupali, iako je studeni pred vratima, no većina je ipak ostala na sunčanju uz obalu.

I dalje toplije od prosjeka

Za razliku od današnjeg dana tijekom četvrtka se na sjevernom Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti očekuje promjenjivo oblačno vrijeme, ponegdje uz malo kiše, prije svega u Istri, na riječkom području i u krajevima uz granicu sa Slovenijom. Poslijepodne slijedi razvedravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Slavoniji i Dalmaciji se očekuje djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, na Jadranu jugo, prijepodne ponegdje i jako. I dalje osjetno toplije od višegodišnjeg prosjeka. Jutarnja temperatura uglavnom između 10 i 16, na Jadranu od 15 do 20, a najviša dnevna između 19 i 25°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo