FOTO, VIDEO / Vlasnik teretane otvorio unatoč zabrani, policija ga privela na razgovor

Andrija Klarić je otvorio svoju teretanu u šest sati ujutro

1.2.2021.
8:16
VOYO logo

Vlasnik Quantum premium gym Andrija Klarić na zagrebačkoj Trešnjevci ne strahuje od rigoroznih kazni koje su predviđene za kršenje epidemioloških mjera. Otvorio je svoju teretanu i zakazao treninge. 

Kako doznaje RTL, do sad su bila dva treninga. Ukupno je došlo osam ljudi koji su vježbali. Policija je stigla prije 8 sati ujutro. Legitimirali su njega ali i one koji su došli ispred podržati Klarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 9 sati ujutro, stigla je i interventna policija. Nedugo nakon toga, vlasnika koji je otvorio teretanu policija privela na razgovor.

Image

Ovo je terena na zagrebačkoj Trešnjevci koja je otvorila unatoč zabrani

Image

Ovo je terena na zagrebačkoj Trešnjevci koja je otvorila unatoč zabrani

Klarić je otvorio svoju teretanu u šest sati ujutro. Na Facebooku je podijelio da je ispred njegove teretane policija bila već sinoć u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je ranije na društvenoj mrežio podijelio svoj stav oko Vladinih mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vrijeme je za građanski neposluh. Osnovnoškolci mogu u školu, a srednjoškolci i studenti što? Oni su vreće virusa koje će zaraziti svoje bake i djedove. Kafići i restorani na razmaku od dva metra ne, ali aparti za kavu na benzinskim stanicama gdje se skupi 20 ljudi, naravno da'', prokomentirao je Klarić. 

''Vježbanje u zatvorenom kao jačanje snažnog imuniteta ne, a vježbanje na hladnoći po minus temperaturi, kao idealno za dobivanje upale pluća, naravno može. Ciljali 
su na 300 zaraženih na 100 tisuća stanovnika i to smo postigli. I što dalje, kako da im vjerujemo? '', zapitao se Klarić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo