[FOTO/VIDEO] NEOBIČNI PACIJENTI POSJETILI TRAUMATOLOŠKU BOLNICU: / Sedam šišmiša letjelo hodnicima u potrazi za kukcima

Image
Foto: Facebook/Azil Dumovec

Šišmiši su ulovljeni i bit će pušteni u prirodu nakon što se u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba uvjere da su zdravi

26.8.2019.
18:35
Facebook/Azil Dumovec
VOYO logo

Terenska ekipa Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u ponedjeljak je ulovila sedam šišmiša koji su uletjeli u Kliniku za traumatologiju Kliničkoga bolničkog centra (KBC) Sestre milosrdnice. Jato šišmiša uletjelo je nedjelju navečer u Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, izvijestile su u ponedjeljak Prorsus komunikacije.

Već drugu godinu zaredom

Iz Klinike za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u ponedjeljak su u pomoć pozvali Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, a njihova terenska ekipa u bolnici je ulovila sedam šišmiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šišmiši ovamo dolaze već drugu godinu zaredom. Slučaj je utoliko zanimljiviji što su šišmiši i prošle i ove godine doletjeli u „Traumu“ u istom kolovoškom tjednu – onom u kojem se obilježava Međunarodna noć šišmiša. Svi su šišmiši ulovljeni uz mnogo opreza jer je riječ o osjetljivim životinjama, izuzetno vrijednima za naš ekološki sustav", rekao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu sklonište u Dumovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili kukce

U svojoj Facebook objavi iz skloništa poručuju kako će šišmiše pregledati i pustiti ih u prirodu ako utvrde da su zdravi. Vjeruju kako su šišmiši uletjeli u bolnicu za kukcima kojima se hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo