lakše ozljede / FOTO Helikopter prisilno sletio kod Zlarina: Dvoje zatražilo liječničku pomoć

Image
Foto: Stipe Kursar

Helikopter je prisilno sletio u more kod Zlarina u 10.46 sati, potvrđeno je iz šibenske policije, a iz Županijskog centra 112 su kazali kako nitko nije ozlijeđen

3.7.2018.
11:25
Stipe Kursar
VOYO logo

"Dobili smo dojavu o mogućem padu helikoptera. Poslali smo na teren vatrogasce DVD-a Zlarin i policiju, a obaviješten je i eko brod Rijeka. Nije riječ o padu, već o prisilnom slijetanju. Nema ozlijeđenih osoba", potvrdio je Centar 112 za Šibenski portal.

Helikopter je prisilno sletio u uvali Oštrica te su uputili svoj brod na mjesto nesreće. Ne znaju tko je pilot ni čiju registraciju nosi letjelica, kažu iz policije. Baš u to vrijeme helikopter je kružio nad Šibenikom u niskom letu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam i vidio da helikopter leti jako nisko. Mislio sam da je to neko panoramsko slikavanje, ali koliko čujem, helikopter je pao", kazao je prolaznik sa šibenske rive za Šibenski portal.

Image

Helikopter prisilno sletio kod Zlarina

Image

Helikopter prisilno sletio kod Zlarina

"U 10,49 sati zaprimili smo dojavu da je kod otoka Zlarina u uvali Oštrica pao helikopter. Na terenu je utvrđeno da je helikopter prisilno sletio na otok Zlarin radi kvara, a od tri osobe koje su bile u helikopteru, dvije su osobe zatražile liječničku pomoć", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o civilnom helikopteru koji je prevozio turiste, a očevici kažu da su prije prisilnog slijetanja vidjeli kako ispadaju dijelovi helikoptera.

Kako doznajemo, u helikopteru je bilo dvoje Nijemaca, muškarac i žena, a navodno su trenutno na Hitnoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo