NOVE INTRIGE / Firuze nestala iz njenog života, ali Hurem ne miruje!

Image
Foto: RTL

Iako je Firuze nestala iz njenog života, sultanova supruga nastavlja s novim intrigama na dvoru jer se čim prije želi riješiti svih svojih neprijatelja. No, ovaj će put morati biti opreznija, snalažljivija i lukavija nego ikad dosad!

7.3.2013.
15:35
RTL
VOYO logo

S obzirom da je Sulejman zaokupljen političkim pitanjima Osmanskog carstva, Hurem odluči posjetiti Ebusud-efendiju kako bi od njega zatražila savjete u vezi svoje zaklade, ali i pozvala njegovu ženu Zejnep da joj se pridruži kao povjerenik njezinog vakufa u Istanbulu.

Image
Foto: RTL

Njezin plan je pridobiti suca na svoju stranu u ratu protiv Ibrahim-paše. Kako bi doznala što paša smjera, Hurem naredi Rustem-agi da prati Jahju Tašlidžalija koji nosi njegovo pismo Mahidevran u Manisu. Međutim, Tašlidžali svojevoljno odluči ostati u Topkapi palači još jedan dan pa prenese Ibrahimovo pismo pomoćniku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Ibrahim-paša traži sultanovo dopuštenje da otputuje u Edirne kako bi započeo pripreme za novi pohod na Italiju, sin suca Ebusud-efendije ponovo stvara nerede u kavani, Nigar bježi s kćeri Esmom-Nur iz palače, a Hurem dozna da se njezina kćer Mihrimah potajno sastaje s Tašlidžalijem.

Image
Foto: RTL

Ne propustite pogledati novu epizodu "Sulejmana Veličanstvenog" večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo