FILIPOVIĆ POZVAO TOMAŠEVIĆA NA SUČELJAVANJE, A KLISOVIĆA? / 'Njega pozivam na jedan na jedan - u košarci'

Image
9.3.2021.
22:35
VOYO logo

Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović uvjeren je da će u drugom krugu lokalnih izbora pobijediti Tomislava Tomaševića.

“Sve me ankete pozicioniraju kao kandidata koji ima najveće šanse ući u drugi krug”, rekao je Davor Filipović za HRT i dodao kako bi Tomislav Tomašević s Joškom Klisovićem bio opasan za grad Zagreb zato što je on najavio da će rođačko-plemensku strukturu gradonačelnika zamijeniti s ljudima koji njemu godinama daju informacije, a to su doušnici koji nemaju kompetencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako Joško Klisović nema nikakve kompetencije za upravljanje Zagrebom.

“Pozivam Tomislava Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci”, rekao je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nitko tko dobro radi svoj posao neće završiti na cesti'

Naglasio je, što se tiče Zagrebačkog holdinga, da nitko neće završiti na cesti tko radi dobro svoj posao, a isti će imati priliku napredovati. Rekao je kako će uvesti sustav nagrađivanja kako bi motivirao ljude da kvalitetnije rade svoj posao i pružaju uslugu građanima Zagreba.

“Svim kandidatima od centra do desnog bi trebalo biti u interesu da krajnja aktivistička ljevica ne preuzme vlast u Zagrebu, ali na mom spektru se pojavio gospodin Škoro koji ne zna koliko iznosi gradski proračun, s druge strane imate Vesnu Škare Ožbolt koja je isključila svaku mogućnost suradnje sa mnom”, naglasio je i dodao kako je on bio najžešći kritičar bivšeg gradonačelnika i kako je ukazivao na to da se s gradskim financijama može i mora upravljati bolje te kako je to na čemu će on raditi u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prioritet je izgradnja tvornice cjepiva za borbu protiv covida-19'

Filipović je rekao da će mu, ako pobijedi – prioritet biti izgradnja tvornice cjepiva za borbu protiv covida-19. Ne možemo se dovesti u situaciju da čekamo hoće li nam netko isporučiti cjepivo, dodao je.

“Moj je prioritet i podizanje transparentnosti te odgovorno upravljanje javnim financijama”, naglasio je i dodao kako želi grad u kojem će najbolji pobjeđivati, a najslabiji imati pomoć i biti zaštićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo