EVO ZBOG ČEGA JE NASTALA RUPA NA MALEŠNICI: / Oštećen je kolektor odvodnje; iz Grada poručili kad će završiti sanaciju

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Do nastanka rupe na raskrižju ulice Ante Topića Mimare i Mirka Viriusa na zagrebačkoj Malešnici došlo je zbog puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje,

3.9.2020.
16:48
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon što se rupa duboka metar i pol otvorila na raskrižju ulice Ante Topića Mimare i Mirka Viriusa na zagrebačkoj Malešnici, sanacija još uvijek traje, a taj je dio prometnice zatvoren za promet. Očekuje se kako će cesta biti asfaltirana tek u ponedjeljak, a za to vrijeme su iz Grada Zagreba otkrili da su djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje ustanovili uzrok nastanka rupe.

"Obavještavamo vas da su ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu od ranog jutra, te kako je utvrđeno da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje. U tijeku je priprema izrade oplate za zatvaranje oštećenog zida na kolektoru. Nakon navedenog slijedi betoniranje, zatrpavanje i priprema prometnice za sanaciju asfalta koja je predviđena za ponedjeljak 7.9.2020. Sve radnje vode se u koordinaciji s nadležnim službama radi sigurnosti prometa i građana koje ovim putem molimo za strpljenje te da koriste zaobilazne pravce. O tijeku sanacije ćemo vas pravodobno informirati", priopćili su iz Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo