LIMENA GLAZBA I GOMILA KLINACA / Evo kako su Poljaci dočekali 'svoje' Hrvate

Špalir djece s hrvatskim zastavicama uz cestu, vatrogasci i policija s upaljenim rotirkama, limena glazba ispred hotel, te tradicionalni kruh i sol za dobrodošlicu. Sve je to dočekalo Bilićeve izabranike u kampu Sielanka.

5.6.2012.
16:33
VOYO logo

Doček u poljskoj Warki, koja će biti dom hrvatskim reprezentativcima sljedeća dva tjedna, uistinu je bio srdačan, baš od srca.

Autobus s 'Vatrenima' uz cestu je pozdravio špalir djece, vatrogasci i policija upalili su sirene u čast našim nogometašima, dok ih je pred hotelom čekala limena glazba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornika Slavena Bilića i suradnike čekala je tradicionalna dobrodošlica, kruh i sol koje su morali probati, a dragim gostima iz Hrvatske se nazdravljalo šampanjcem.

Pozdravni govor održala je vlasnica kampa Sielanka Dorota Warga te je 'Vatrenima' zaželjala ugodan boravak riječima: "Neka ovo bude najbolje domaćinstvo nekoj reprezentaciji u Poljskoj ikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje impresije u ime hrvatrske delegacije iznimo je majstor 'diplomacije' Zorislav Srebrić.

"Možemo ovo svrstati među ponajbolje doček, u rangu s prošlim ili ovogodišnjim u austrijskom Bad Tatzmannsdorf. Toliko gostoljubivo i toliko domaćinski da smo se osjećali praktički kao da smo u Hrvatskoj", izjavio je Zorko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo