INTERVENCIJA KOD KOPRIVNICE / Osjetili miris plina i evakuirali cijelu školu! Na teren izašli vatrogasci, policija i djelatnici EON plina, a sve zbog jednog učenika

Image
Foto: Ilustracija: Leonardo Bosnar/Pixsell

Učenici i djelatnici navodno su jutros osjetili čudan miris i posumnjali da je došlo do curenja plina

22.12.2023.
11:13
Ilustracija: Leonardo Bosnar/Pixsell
VOYO logo

Evakuirana je Osnovna škola “Frana Koncelaka” u Drnju. Na terenu su vatrogasci DVD-a Torčec, JVP- Koprivnica, policija te djelatnici EON plina, javlja Podravski.hr.

Evakuacija je obavljena jer se nekoliko učenika požalilo na suzenje očiju i iritaciju grla u kontaktu s plinom nepoznatog podrijetla. Kako su nastavnici koji su došli na mjesto gdje se događaja zbio također osjetili čudan miris, odlučeno je da se obavi hitna evakuacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjalo se da je došlo do curenja plina, međutim brzom inspekcijom utvrđeno je da se ne radi o tome već je u pitanju dječja nepodopština.

Naime, jedan od učenika u školu je donio spremnik s plinom sličnim suzavcu te ga raspršio po učionici. Plin je izazvao iritaciju očiju i dišnih puteva kod pojedinih učenika, no bez ozbiljnih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenici su zbog nepodopštine svog kolege dobili prijevremeni dopust i započeli zimske praznike nekoliko sati prije plana.

Sada je na službama da se utvrdi točno o kojoj supstanciji se radi i kako je učenik došao do iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svim učenicima je organiziran prijevoz autobusima do kuća.

POGLEDAJTE VIDEO: Suze, cvijeće i svijeće ispred fakulteta. Prag u nevjerici oplakuje žrtve pomahnitalog pokolja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo