Ida Prester ponovo ubola u žicu / 'Eto ti tvojih izbjeglica kojima nosiš kolače, Hrvata čija si i Srba za koje si se udala'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ida je poručila kako su takvi događaji savršen povod svima spremnima za sijati mržnju i predrasude

21.12.2016.
8:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Poznata voditeljica Ida Prester redovito komentira društvene prilike na svom Facebook profilu, a ovaj put se u svom stilu osvrnula na likvidaciju ruskog ambasadora u Turskoj i teroristički napad na gomilu na božićnom sajmu u Berlinu.

Poručila je kako su takvi događaji savršen povod svima spremnima za sijati mržnju i predrasude, a njen vam status kojeg je lajkalo preko tisuću ljudi prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kreće. Argument svih argumenata.

Islamski terorist izvrši napad - 'eto ti tih tvojih izbjeglica/muslimana kojima nosiš kolače'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par kretena u Hrvatskoj razbije auto s beogradskom registracijom - 'eto ti tih tvojih Hrvata čija si'.

Par kretena u Srbiji razbije auto s hrvatskom registracijom - 'eto ti tih tvojih Srba za koje si se udala'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednoga dana kad se svi potamanimo među rasama, narodima i 'kulturnim različitostima', kad će Zemlja cijela goriti i otrovni dim sukljat će iz nje, doći će napokon ti svemirci pokupiti ostatak preživjelih. I dok će stotinjak ranjenih, gladnih i sje...ih stajati u redu za ulazak u svemirski brod, naći će se već kreten koji će ih gađati kamenom. Jer - fašisti, komunisti, uzurpatori, šta već... A svemirac će se samo na peti okrenuti, pogledati kolegu i zatvoriti nam vrata pred nosom. Eto ti tih tvojih Zemljana koje hoćeš spasiti', napisala je Ida na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo