'moralni pobjednici' / Esih neće dati ruke za Bandića: 'Hrvatska nacionalna politička scena spremna je za nove ljude'

"Svakako mislim da ovaj dobar rezultat govori da je hrvatska nacionalna politička scena spremna za nove ljude", kazala je Bruna Esih. Dodala je kako još ne zna kako će se formirati, ali da se ozbiljno priprema za nacionalnu razinu

21.5.2017.
23:19
VOYO logo

{"GALLERY":}

Naša reporterka Petra Mlačić javila se iz stožera BruneEsih uživo u RTLDirekt, a sama nezavisna kandidatkinja Esih otkrila joj je kako je i više nego zadovoljna rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od početka smo se smatrali, ako ništa drugo, moralnim pobjednicima cijele priče, ali ovi su nas rezultati ugodno rezultati", poručila je Esih dodajući da nisu išli na to da je najvažnije da su pobijedili HDZ-ovog kandidata DragePrgometa.

"Ipak, od samih početaka sam govorila da smatram da izbor Prgometa nije najbolji Plenkovićev odabir. Nemam protiv njega ništa osobno, no smatram da HDZ može naći daleko kvalitetnije ljude", objasnila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako mislim da ovaj dobar rezultat govori da je hrvatska nacionalna politička scena spremna za nove ljude", dodala je Esih. Kazala je kako još ne zna kako će se formirati, ali da se ozbiljno priprema za nacionalnu razinu.

"Nećemo sudjelovati ni u kakvim preslagivanjima vlade, nismo se tako duboko pripremali za neku novu parlamentarnu priču", poručila je nezavisna kandidatkinja dodajući kako ne misli dati Bandiću ruke u gradskoj skupštini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam se slagala s njegovom politikom, nikad ne bi istaknula sebe kao gradonačelnicu", kazala je.

Više pogledajte u videoprilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo