STRPLJENJE, MOLIM! / Erdogan stiže u Zagreb pa će policija blokirati i preusmjeravati promet. Provjerite koje pravce izbjegavati

Image
Foto: PUZ, Shutterstock

Policija moli za razmijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremen regulacije prometa

5.9.2022.
22:33
PUZ, Shutterstock
VOYO logo

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u srijedu 7. rujna stiže u Zagreb, a zbog toga će se na području Zagreba i Velike Gorice uspostaviti privremena regulacija prometa s povremenim kratkotrajnim prekidima prometa uz preusmjeravanja.

Nadalje, od utorka 6. rujna godine od 6 sati do četvrtka 8. rujna do 22. sata uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama "Stop-policija", javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici", poručuju iz PUZ-a.

Obilazne pravce za srijedu pronađite OVDJE, a za četvrtak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo