ENA ŠARAC NADVLADALA I ZATAJENJE BUBREGA: / 'Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam'

Image

'Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam, tako da ništa nije ni bilo, jel'?'

5.2.2018.
23:51
VOYO logo

Nakon što je prošlog tjedna objavljeno da je Ena Šarac, koja se već godinama bori s mnogim bolestima, zbog zatajenja bubrega završila u bolnici, na svom je Facebooku objavila da je opet pobijedila bolest.

15 godina borbe s teškim bolestima

Podsjetimo, Enina je majka prošlog tjedna objavila da je njezinoj kćeri zatajili bubrezi, zbog čega je završila u bolnici, te je zamolila sve da se mole za Enu. Ena se već 15 godina bori s tumorom na mozgu. Kasnije joj je otkriven i tumor na kralježnici koji nije operabilan jer bi tijekom operacije mogla ostati invalid, a nedavno je doznala i da ima leukemiju. Eni su dosad pet puta otvorili lubanju, preboljela je tri sepse, godinu i pol je provela u invalidskim kolicima. U cijelom je procesu liječenja dobila dijabetes, operirala nogu, no bez obzira na sve tegobe uvijek se s osmijehom i srčanošću bori za vlastito zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRABRA ENA OPET ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG ZATAJENJA BUBREGA: /

'Molim vas, pomolite se za moju ljubav'

Image
HRABRA ENA OPET ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG ZATAJENJA BUBREGA: /

'Molim vas, pomolite se za moju ljubav'

'Mislila sam da nabrajaju dijagnoze svih na odjelu, a ono samo moje'

I ovog je puta Ena pobijedila bolest, nakon što je već mnogo puta to učinila. Sada je nadvladala zatajenje bubrega, a na svom je Facebooku objavila poruku u kojoj se zahvaljuje Bogu 'i svim svojim anđelima'. Napisala je da svima šalje pusu i ide se dalje boriti. 'Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam, tako da ništa nije ni bilo, jel'? Čula sam: tumor na mozgu, tumor na kralježnici, leukemija, zatajenje bubrega, sepsa, gripa, ja mislila da nabrajaju dijagnoze svih na odjelu, a ono samo moje. Bože dragi hvala tebi i svim mojim anđelima', napisala je Ena na fejsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo