EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ NAKON ŠTO MU JE U EMISIJI PRIKAZANA NJEGOVA FOTKA S TRI PRSTA: / 'Daj, Aco, ovo je budalaština'

Image
Foto: HRT screenshot

Bosanskoheregovački glumac govorio je o Thompsonu, Komšiću, braći Mamić...

16.6.2019.
16:31
HRT screenshot
VOYO logo

U emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u gostovao je glumac Emir Hadžihafizbegović koji je govorio o svojoj podršci Željko Komšiću, kritikama Thompsonu, te Zoranu i Zdravku Mamiću.

"Kako možete očekivati da Bošnjaci ne daju Komšiću glas i tako spriječe Čovića da uđe u Predsjedništvo, kada taj isti Čović 9.1. ide na Dan Republike Srpske, gdje se generalu Lisici uručuje orden, a general Lisica je osuđen na 20 godina zatvora zbog granatiranja Slavonskog Broda i za ubojstvo nevine djece", kazao je Hadžihafizbegović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da je Isus živ, zabranio bi Thompsona'

Komentirao je i njegove kritike Marka Perkovića. "Rekao sam da je Isus Krist živ, da bi zabranio Thompsona jer Isus Krist je bio za toleranciju. Ja nisam došao u vašu emisiju da polemiziram s herojem nacije, Borom Čorbom, majkom nacije... Ne želim ulaziti u polemike, gospodin Marko se meni nije ni obratio... Ne želim polemizirati s onima koji po meni sad vjerojatno dok traje emisija j**u balijsku majku po portalima".

Kazao mu je žao što se događa Zdravku Mamiću te da je on podigao Dinamo i hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da ja dižem tri prsta u Tuzli!?'

U jednom trenutku voditelj Aleksandar Stanković pitao ga je da komentira tvrdnje da postoji fotografija na kojoj pokazuje tri prsta. "To je stvarno budalaština. Ne želim se uopće s tom blasfemijom baviti", kazao je glumac. No, Stanković je nakon toga pokazao fotografiju na ekranu, a Hadžihafizbegović je kazao da je fotografija autentična.

"Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati". Rekao je kako mu je 50 članova obitelji ubijeno u Srebrenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo