AMBIENTA 2019. /

Ekskluzivan uvid u najnoviju kolekciju namještaja iz Prime

Image
Foto: PROMO

Od 10. do 14. listopada 2018. na Ambienti, međunarodnom sajmu namještaja, Prima Grupa premijerno predstavlja kolekciju namještaja za 2019. godinu.

12.10.2018.
16:27
PROMO
VOYO logo

Na gotovo 1000 m2 izložene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, novi modeli spavaćih i dječjih soba, predsoblja i kupaonskog namještaja te najnovija kolekcija madraca.

U novoj kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visokofunkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer. Primina nova luksuzna linija kuhinja po mjeri Liberta, elegantnih minimalističkih linija, u vrijednosti od čak 100.000,00 kn je glavna nagrada koja očekuje sretnog posjetitelja ovogodišnje Ambiente.

-  Nova kolekcija namještaja za 2019., koju predstavljamo na ovogodišnjoj Ambienti, uskoro će biti dostupna u cijeloj Priminoj maloprodajnoj mreži. Posebno smo ponosni na ovu kolekciju koja je osmišljena i proizvedena u Primi. Naš dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanjamo se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Svojim kupcima pružamo mogućnost da svoj dom, apartmane ili kuće za odmor u potpunosti opreme kvalitetnim hrvatskim namještajem - poručio je povodom otvaranja Ambiente, direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Posebna sajamska ušteda od minimalno 30% te besplatna dostava očekuje sve Primine kupce na Ambienti. Osim toga, Primini će dizajneri na izložbenom prostoru u paviljonu 9, svakim danom od 15 do 18 sati, pružati besplatno stručno savjetovanje za uređenje doma. Sajamska ušteda na najnoviju kolekciju od minimalno 30%, osim na Ambienti, vrijedi i u svih 55 Prima salona diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo