nezadovoljan viđenim / Džomba: 'Očito nam je Švedska naštetila mnogo više no što smo mislili', Šprem: 'Ovo je bilo toliko loše da me glava zaboljela'

Mirza Džomba nije bio zadovoljan večerašnjom predstavom Hrvatske protiv Bjelorusije

18.1.2018.
22:21
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je pobjedom protiv Bjelorusije 25-23 otvorila drugi krug europskog prvenstva i tako ostala u igri za plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je to bila teža utakmica no što se očekivalo, u posljednjoj minuti Bjelorusi su imali šut za izjednačenje, no Stevanović je to obranio i na kraju smo odnijeli gustu pobjedu od dva pogotka razlike. 

Mirza, što je ovo bilo, što se večeras dogodilo? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajoj, još smo u šoku. Cijelu utakmicu smo plesali po rubu, imali smo pet razlike, pet minuta prije kraja je djelovalo da ćemo lako završiti utakmicu. Jedan šut nas je dijelio od neriješenog i moram priznati da ovo nije dobro. Ne trčimo, izgubili smo kontru, nesigurni smo i osjeća se grč, očito nam je Švedska napravila puno više štete nego što se činilo u prvi mah. 

Slično je razmišljao i Šprem: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evidentno smo kvalitetniji, no ovo je bilo toliko loše i stresno da me glava zabolila. Ovo je bilo jako opasno, uz ovakvu igru gubimo i od Norveške i od Francuske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo