Dveri: Velja laže, postaće glavni finansijer naše stranke

Pokret negira da je otac njihovog funkcionera finansirao stranku uzimajući mito

2.10.2013.
17:49
VOYO logo

Ministar građevine Velimir Ilić tvrdi u izjavi za "Blic" da je Milisav Obradović, otac Boška Obradovića, zamenika predsednika stranke "Dveri", uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.

Ilić je za "Blic" objasnio da je Milisav Obradović, koji je glavni građevinski inspektor u Čačku, odlazio na rušenje obejkata i pravio dogovore sa vlasnicima, te od njih uzimao novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- O svemu tome postoji zapsinik u čačanskoj policiji. To je prijavljeno, ali niko nije reagovao. Sve to možete da proverite u policiji u Čačku. Od tog novca finansirana je kampanja i sve aktivnosti "Dveri" -, rekao je Ilić.

Boško Obradović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilić je juče, braneći pred Skupštinom Predlog zakona o legalizaciji, izjavio da ima informaciju da je otac jednog lidera stranke uzimao mito preko sina da ne bi rušio objekte i da je za te namene davao i poseban žiro-račun.

Funkcioner pokreta Dveri Boško Obradović negirao je danas optužbe ministra građevine Srbije Velimira Ilića da je njegov otac uzimao mito i nazvao te navode "sramnim klevetama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Velimir Ilić će uskoro postati glavni finansijer našeg pokreta, jer će morati da plati ozbiljne odštete za ovako sramne klevete -, kazao je Obradović za agenciju "Beta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo