DUEL NA SABORSKOM HODNIKU: / Pernar dobacio Mrak-Taritaš: 'Kandidirat ću se da moji prijatelji ne bi glasali za vas'

Image
Foto: PIXSELL/Net.hr

Ivan Pernar otkrio je svojoj kandidatkinji jedan od razloga zbog kojih se odlučio na bitku za Grad. Mrak-Taritaš mu poručuje kako se nada da će se boriti dostojanstveno.

1.2.2017.
9:17
PIXSELL/Net.hr
VOYO logo

Ivan Pernar (31), kandidat Živog zida za gradonačelnika Zagreba u bitku za glavni grad ne ide samo kako bi srušio Bandića, zbog kojeg se 2011. i aktivirao u politici, već kako bi oduzeo glasove Anki Mrak-Taritaš. Taj svoj plan iznio je upravo njoj samoj i to na saborskom hodniku, piše Večernji list.

Peranar je HNS-ovki na hodniku prvo dobacio da će se kandidirati, na što je Mrak-Taritaš reagirala riječima: "Super, kolega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao me nakon toga znam li zašto će se kandidirati pa nastavio da je to odlučio zato što su njegovi prijatelji i poznanici najavili da će oni kao svoj izbor u svibnju zaokružiti moje ime. I da je zato morao krenuti u lokalne izbore i borbu za gradonačelničku poziciju", ispričala je Mrak-Taritaš.

Image
SINČIĆ OTKRIO: /

'Pernar će se kandidirati za gradonačelnika, oko njega gradimo stručni tim'

Image
SINČIĆ OTKRIO: /

'Pernar će se kandidirati za gradonačelnika, oko njega gradimo stručni tim'

Švaljek: Želim mu pono sreće

Sam Pernar to još nije potvrdio. Na svom Facebook profilu potvrdio je tek najavu Ivana Vilibora Sinčića da kreće u bitku za grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No mlađahni političar, čini se, u kratkom je vremenu uspio ono što nije za rukom pošlo ni Bandiću, ni Sandri Švaljek, ni Anki Mrak-Taritaš ili kojem drugom gradonačelničkom kandidatu – aktivirati najmlađu glasačku publiku – srednjoškolce, pritom ne birajući među njima one punoljetne s pravom glasa. Metoda mu je očito i više nego učinkovita jer ih Pernar navodno poziva na izostanke s nastave, zbog čega i DORH provodi izvide, potvrdio je glavni državni odvjetnik.

Istovremeno, Bandić je svjestan bitke u kojoj tvrdi da ljude neće kupiti no obećanja ni iluzije. Mrak Taritaš se nada da će se Pernar dostojanstveno boriti za grad, dok mu Sandra Švaljek tek poručuje: “Želim mu puno sreće”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo