određen istražni zatvor / Dubrovnik u šoku nakon uhićenja pedofila u Mokošici, dijeli se njegova slika na društvenim mrežama

Image
Foto: Thinkstockphotos

Dubrovčani su šokirani uhićenjem pedofila (37) u Mokošici pogotovo zato što se radi o poznatijoj osobi, zaposleniku jedne škole, koji je istovremeno radio u jednom poznatom lokalu u Gradu.

28.11.2016.
8:28
Thinkstockphotos
VOYO logo

Iako zakonski nije dopušteno otkrivati identitet takvih osoba, kako bi se između ostaloga zaštitile i žrtve, društvenim mrežama ogorčeni roditelji dijele fotografiju uhićenog s njegovim osobnim podacima. 

Podsjetimo, Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je u petak uz kaznenu prijavu priveden hrvatski državljanin (1979.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina iz čl. 158. st. 2. Kaznenog zakona. (25. 11. 2016.)
Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak u trinaest navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine; u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona; počinio navedena kaznena djela na štetu dvije djevojčice (2007. i 2008.). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeniku je 25. studenog 2016. sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor temeljem čl. 123. st. 1. t. 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku.

Kako se neslužbeno doznaje, osumnjičeni je priveden nakon što se policiji obratila jedna majka, kojoj se jedna djevojčica povjerila, a navodno je u gradskom parku uočen u kontaktima s djevojčicama kojima je nudio slatkiše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo