PREMIJER, PREDSJEDNICA I ŠEF SABORA SU U INOZEMSTVU: / Evo tko bi vodio državu u slučaju izvanredne situacije

Image
Foto: PIXSELL
19.10.2017.
15:37
PIXSELL
VOYO logo

"Ja ne znam tko vodi državu. Nadam se samo da državu i odluke Andreja Plenkovića ne vode neke interesne skupine", odgovorio je Mostov zastupnik NikolaGrmoja na upit televizije N1.

HNS-ov MiloradBatinić prilično je samouvjereno dao svoj odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sam sam se našao kao potpredsjednik Sabora u toj ulozi, znači odmah onaj prvi, najstariji, da tako kažem, potpredsjednik Sabora. Gospodin Reiner", rekao je Batinić.

Međutim, čini se da je Batinić pogriješio jer kada bi se nešto izvanredno dogodilo, državu bi u ovom slučaju vodio najstariji potpredsjednik Sabora, a to je FurioRadin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proširila se vijest da bi to bio najstariji potpredsjednik Sabora, a zna se da sam to ja. Mislim da u tom slučaju, da se nešto izvanredno dogodi, da bi se jako, jako brzo svi vratili. Tako da nema opasnosti što se mene tiče. U slučaju da dolaze izvanzemaljci, sve tri funkcije bit će prisutne ovdje i ja neću morati braniti nikoga ni od čega. Možete biti na miru, najstariji potpredsjednik Sabora neće zlorabiti tu funkciju", kazao je Radin, a prenosi tportal.

Premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Bruxellesu da je potpredsjednica vlade Martina Dalić zadužena da "čuva kuću" dok su čelni ljudi u ovom trenutku izvan zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U internetsko vrijeme kuća se čuva non-stop, svi smo mi non-stop dostupni. Što se tiče vlade, Martina Dalić je zadužena ako nešto hitno gori da ugasi te požare", rekao je Plenković prije početka summita čelnika Europske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo