Drugarska borba za Zagreb ili bitka do zadnjeg daha?

29.5.2010.
12:18
VOYO logo

Tjedan je počeo strašnom viješću o starijem bračnom paru čija su spaljena tijela pronađena u njihovoj kući u Virovitici. Povratnici iz Belgije, koji su se nadali mirnoj penziji u malom gradu, mučki su ubijeni, a potom i zapaljeni kako bi se prikrio okrutan zločin. Stanovnici Virovitice živjet će u strahu dok policija ne pronađe ubojicu ili ubojice, koji su očito znali da žrtve imaju velika mirovinska primanja.

arti-201005260927006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I stanovnike Züricha preplašili su leševi - ali srećom, lažni. Aktivisti koji se bore protiv gradnji nuklearki u Švicarskoj uspjeli su sjajno osmišljenom i organiziranom akcijom uprizoriti kako će izgledati njihova zemlja ako kojim slučajem dođe do nesreće u nuklearki. Ljudi će padati k'o kruške, kako možete vidjeti i u videu.

arti-201005270417006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako to izgleda kad eksplodiraju stranačke tajne, vidjeli smo uz pomoć Bijesaprvog, svojevrsnog 'video brižnika hrvatskog društva'. Njegov video o SDP-ovom mladom lavu Davoru Bernardiću isprovocirao je zanimljiva komešanja u zagrebačkom SDP-u, pa su pale i prve ostavke zbog statusa na Facebooku. Podsjetimo da se sve ovo dogodilo upravo kad se SDP-ovci spremaju na biranje novog vođe gradske organizacije. Živci su u Bernardićevu stožeru popustili do te mjere da su umjesto odgovora na pitanja novinarki Danas.hr-a ponudili vulgarne uvrede.

arti-201005260448006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na prethodno navedeni primjer iz političkog života, ne ne čini nam se vjerojatnim da će ijedan političar zaslužiti laskavu titulu za dobro poslovanje, kakvu već godinama dobija dm-drogerie markt. Najbolji poslodavci 2010. godine zaposlenike educiraju i nagrađuju i pošteno plaćaju, a da im je karijera ugrožena zbog statusa na Facebooku - ne čini nam se vjerojatnim.

arti-201005280080006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, ljubitelji teorije urota opet su došli na svoje. Poljski i njemački stručnjaci sumnjaju da je netko namjerno ometao rad automatskog pilota u zrakoplovu kojim se vozio poljski predsjednik Lech Kaczynski. Automatski pilot je zbog toga pokazivao pogrešnu visinu aviona, što je bilo kobno za putnike Tupoljeva.

arti-201005280017006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo