nesvakidašnji prizor /

Drama u Splitu: divljačku tučnjavu biciklista i vozača zaustavio naš znanstvenik

Djevojka i dečko prešli su biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku 'opalio filmski high kick ravno u glavu'

12.2.2018.
15:00
VOYO logo

Nesvakidašnji prizor još jedne brutalne tučnjave na splitskim ulicama snimila je svjedokinja iz svog automobila usred dana - na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je ispričala svjedokinja, netko je zaustavio automobil i našla se u koloni. Nije znala o čemu je riječ, a onda je iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku "opalio filmski high kick ravno u glavu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi... Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama... Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana", prepričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



A gospodin koji ih je razdvojio je ni manje ni više nego znanstvenik Ivica Puljak koji je za Slobodnu Dalmaciju izjavio: 

"Istina je, razdvojio sam ih... Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici... Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo