DRAMA NA IBLEROVOM TRGU: / Traži se izvanredna sjednica Predsjedništva, Ostojića i Matića izbacuju iz stranke?

Image
Foto: PIXELL

Dva mjeseca od kada je preuzeo SDP, Davor Bernardić suočen je s padom rejtinga, ali i s ozbiljnim previranjima i optužbama u vrhu stranke.

30.1.2017.
19:51
PIXELL
VOYO logo

Umjesto šaputanja, na Glavnom odboru SDP-a ovog vikenda pljuštale su optužbe. Najviše na račun Predraga Matića koji uzvraća:

'Sad odjednom ja sam kriv za pad rejtinga stranke! Nikog ne napadam, ali ću se braniti, poručujem im to. Čudim se da organizatori nisu malo krenili, ipak su to malo perfidniji igrači, nego ovako seljački, dajte malo, neku mi krađu dajte, pedofiliju, zoofiliju, tu mi smjestite, budite malo kreativniji. Zna se tko vodi tu igru, tko skakuće uokolo. Gospodin Ostojić? Ne bih dalje zaoštravao', poručio je Predrag Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BERNARDIĆEV PLAN ZA SPAS SDP-a: /

Drastično reže najveće plaće, nema više finih vina...

Image
BERNARDIĆEV PLAN ZA SPAS SDP-a: /

Drastično reže najveće plaće, nema više finih vina...

Ostojićev šalabahter

Matić, kao i dio članova Predsjedništva tumače da je Rajko Ostojić krenuo u obračun sa svima koji su u stranačka tijela ušli mimo njegovog šalabahtera. Zbog marginalizacije kod donošenja odluka zatražena je i izvanredna sjednica Predsjedništva, a dok Ostojić, baš kao i Bernardić, ne želi pred kamere, njima blizak Zlatko Komadina pokušava spustiti loptu.

'Prvo treba u kući razgovarati tako da ne bi ništa kažem špekulirao niti bi polemizirao s kolegama u javnosti', smiruje Komadina uzavrelu sizuaciju dok u isto vrijeme dio članova bliskih Bernardiću traže da se Matića, ali i Ranka Ostojića izbaci iz stranke, javlja RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matić poručuje kako od SDP-a ne bježi te ako ga isključe da će to izazvati dodatne potrese i posljedice za stranku.

'Valjda će se netko od rukovodstva udostojiti razgovarati oko najava za isključenje. Na njima je odluka. Ako tako misle neka to i naprave', poručuje Ranko Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo