NESLUŽBENO / Doznajemo: U Zagrebu dva slučaja kemijskog trovanja gaziranim pićem. Oglasila se i Coca Cola

Image
Foto: RTL

Nakon sumnje na kemijsko trovanje u Rijeci, dva slučaja pojavila su se i u Zagrebu

7.11.2023.
16:56
RTL
VOYO logo

U poslijepodnevnim satima u KBC Zagreb zaprimljena je mlađa osoba zbog sumnje na kemijsko trovanje gaziranim pićem. Kako doznajemo, mladić je liječnicima rekao da je popio Coca Colu. Trenutno je na odjelu gastroenterologije na zagrebačkom Rebru.

Osim njega, na Rebru je hospitaliziran još jedan muškarac zbog kemijskog trovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coca Coli smo ponovno poslali upit nakon novih saznanja, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Svjesni smo slučaja povezanog sa staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. Ponudili smo našu punu podršku i otvoreni smo za suradnju sa svim nadležnim tijelima koja provode istragu. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze i kroz redovite vanjske kontrole. Usporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnom akreditiranom laboratoriju na daljnju analizu", priopćili su iz Coca Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro opširnije...

POGLEDAJTE VIDEO: Stanko naručio mineralnu u restoranu, poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu! Uslijedio je kaos...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo