DONACIJA ARENA HOSPITALITY GROUP PULSKOJ OPĆOJ BOLNICI: / 'Želimo dati doprinos da situacija s epidemijom što prije okonča'

Image
Foto: Duško Marušić / PIXSEL
24.3.2020.
15:08
Duško Marušić / PIXSEL
VOYO logo

Zbog epidemije COVID-19 hotelsko-turistička kompanija Arena Hospitaly Group donirala je u utorak pulskoj Općoj bolnici 35 LCD TV setova, a medicinskom osoblju koje zbog povećanog opsega posla ostaje dulje raditi, donirat će dnevno stotinjak "lunch paketa", priopćeno je iz kompanije.

Donacija TV setova i 'lunch paketa'

Donacijom TV setova za prostore bolnice i "lunch paketa" Arena Hospitaly Group (AHG) time želi dati svoj doprinos da se izvanredna situacija u kojoj živimo zbog epidemije koronavirusa čim prije okonča uz što lakše posljedice, navodi u priopćenju ta hotelsko-turistička kompanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju kako će nastaviti pratiti situaciju i biti od pomoći zajednici, građanima Pule, Istarske županije i Hrvatske. Slijedom toga u pripremi useljenja u nove prostore bolnice, a sukladno uputama iz Opće bolnice Pula, Arena Hospitality Group omogućit će svojim zaposlenicima da pomažu u pripremi i čišćenju navedenih prostora za što skorije useljenje u bolničke odjele, stoji u priopćenju.

Poreč i TZ donirali dva respiratora

Danas su i Grad Poreč i tamošnja Turistička zajednica donirali porečkoj ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije dva prijenosna respiratora. Riječ je o važnoj medicinskoj opremi koja oboljelima, kada dođe do problema s respiratornim sustavom, upumpava zrak u pluća i omogućava njihov rad dok se pacijenti ne oporave i sami ponovno mogu disati bez dodatne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u priopćenju, vrijednost donacije iznosi 224 tisuća kuna, a ova je aktivnost samo jedna u nizu donacija kojima Grad Poreč, iako nije osnivač. podupire rad Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije i Istarskih domova zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo