'Dobro došli! Sjeb... smo Jugoslaviju, budemo i EU!

Nakon obrade dosadašnjih rezultata, koji su pokazali da se većina Hrvata odlučila za ulazak u EU, putem Twittera na takvoj nam odluci masovno čestitaju brojni susjedi.

22.1.2012.
21:19
VOYO logo

''Hrvatje, dobrodošli v EU. Če smo zjebali Jugoslavijo, bomo še Evropo! (Hrvati dobro došli u EU. Ako smo sjeb... Jugoslaviju, budemo i Europu'', pozdravio je jedan tviteraš rezultate prema kojima se većina Hrvata na referendumu odlučila za ulazak u Europsku uniju.

''Hrvatje dobrodošli. Vi dobivate članstvo, mi gubimo 'povrat poreza' (Hrvati dobro došli. Vi dobivate članstvo, mi gubimo 'povrat poreza)'', glasi još jedan pozdrav korisnika iz Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ajde izglasajte taj referendum pa da ženim nešto hrvatsko zbog papira'', rekao je korisnik te društvene mreže pod nadimkom Eniac.

Hrvatska je donijela mudru i hrabru odluku

Putem Twittera o rezultatima referenduma izvještavaju i brojni strani mediji, pa tako Reuters izvještava da je Hrvatska hrabro rekla 'da' ulasku u EU 2013. godine. Slične su objave i AP-a, a zabilježene su i pojedine objave stranih korisnika koji također pozdravljaju odluku Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hrvati su donijeli hrabru i mudru odluku. Čestitam! Hrvatsko članstvo u Europskoj uniji donijet će pozitivnu dinamiku u regiju!'', poručila je jedna Britanka.

Brojne su i poruke hrvatskih korisnika Twittera i većina ih redom pozdravlja odluku na refrendumu, a mnogi od njih su i vrlo šaljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve banke su opet naše!'', našalio se jedan tviteraš, dok drugi poručuje da ''euroskeptici i dalje briju da su prevareni, a ne u manjini''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo