DO DANAS SE SAMO NAGAĐALO, ALI SADA JE SVIMA POTPUNO JASNO: / 'Miroslav Škoro je direktni protivnik Kolindi Grabar Kitarović!'

Image
Foto: Pixell

Poznati estradni umjetnik i doktor ekonomije objavio je kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske

23.6.2019.
13:51
Pixell
VOYO logo

Popularni hrvatski pjevač MiroslavŠkoro potvrdio je u nedjelju ujutro putem svoje Facebook stranice kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. Tim povodom istaknuo je među ostalim kako Hrvatska treba osnaženje ustavnoga položaja predsjednika Republike Hrvatske.

Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Također, poručio je kako je srž njegova programa savez s narodom nasuprot vladavini političkih elita i kompromisa sklopljenih daleko od očiju javnosti i volje biračkoga tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabir kanala nije slučajnost

Komunikacijski stručnjak PetarTanta za Vijesti.hr prokomentirao je Škorinu kandidaturu te je istaknuo kako je na prvi pogled jasno da je on direktni protivnik aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

"Škorin tim odlučio se na objavu kandidature putem video poruke. Jasno strukturiran govor s jasnim činjenicama izrečenim u tom videu ostavljaju puno bolji dojam, ali odabir kanala nije slučajnost, njegova videoporuka ima direktni prolaz do potencijalnih birača", naglasio je Tanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provjerena taktika

"Iako se do sada samo nagađalo, već je na prvi pogled jasno, Škoro je direktni protivnik aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Spominjanje naroda, ustavne promjene ispričane tako da ga svaki laik razumije, spominjanje domovinskog rata i neizostavne figure u desničarskoj retorici - FranjeTuđmana, samo su jedan od elemenata Škorine provjerene taktike", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo je sada doživjela novu verziju - nema utega HDZ-a i plovi na valu nezadovoljstva koji su došli do izražaja na nedavnim EU izborima. Svakako se ne smije zanemariti i središnji dio Škorinog izlaganja, a to je poziv na referendum, odnosno raspisivanje referenduma o ustavu, na čemu je jedna politička opcija na prošlim izborima gradila rezultat", smatra Tanta. Poručio je kako vjeruje da je pred nama vruće političko ljeto u kojem se tek trebaju isprofilirati svi predsjednički kandidati.

"Treba svanuti lijep sunčan dan za najavu kandidature aktualne predsjednice i treba se dogoditi neka sudska drama da čujemo povratnu informaciju Mislava Kolakušića", završio je razgovor za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo