MAŠALA! /

Znamo s kojom će božićnicom dm nagraditi svoje djelatnike! Iznos koji bi svatko poželio

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Iznenađuje li vas?

28.10.2024.
14:21
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

U subotu smo prvi objavili koliko će iznositi božićnice u državnim tvrtkama. Podsjetimo, tako će zaposlenici Hrvatskih cesta dobiti 150, HAC-a 200, HŽ Infrastrukture 250 eura, dok će oni koji rade u INA-i dobiti 331 eura božićnice, ali i 132,72 eura dar za djecu.

No što je s onima koji rade u privatnim tvrtkama? S obzirom na to da se proteklih dana pojavila informacija da je u drogerijskom divu dm-u prosječna neto plaća iznosila 1.813,32 eura, zanimalo nas je kakva li onda tek njihova božićnica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao i svake godine dm će povodom nadolazećih blagdana nagraditi djelatnike za njihov trud i doprinos uspješnom poslovanju dm-a stimulacijom u razini mjesečne plaće svakog pojedinog djelatnika", kaže nam Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u te prodajne regije u Hrvatskoj.

Image
Foto: dm

Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u te prodajne regije u Hrvatskoj

To bi ujedno značilo da će dobiti 13. plaću, ali ni tu nije kraj veselja njihovim radnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"dm uvijek nastoji pružati potporu djelatnicima i u obiteljskom životu stoga pripremamo i za djecu djelatnika do 15 godina dar u iznosu od 140 eura", zaključili su u odgovoru za Danas.hr.

O božićnicama ćemo nastaviti izvještavati i dalje, kako u privatnim, tako i u državnim tvrtkama.

POGLEDAJTE VIDEO: Čiji će šef biti širokih ruku? Provjerili smo tko će ove godine dobiti najviše, a tko ostaje praznih ruku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje Jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo