Priznaje da nije pristojno /

Đakiću nije žao što je Grmoji rekao 'odj...!': 'Ne znam koja druga riječ bi pomogla. Ova je efikasna'

Image
Foto: Pixell

U Saboru je još uvijek glavna tema incident u Saboru, a aktera je više od Grmoje i Plenkovića

18.1.2019.
12:00
Pixell
VOYO logo

U svađu koja je izbila između Nikole Grmoje i Andreja Plenkovića su se uključili i neki zastupnici, a među njima se istaknuo Josip Đakić, koji je Grmoju više puta opsovao i rekao mu 'Odj...!' a drugi ga je HDZ-ov zastupnik nazvao klošarom. Đakić je u petak rekao da njegov postupak nije bio primjeren, ali je bio efikasan. 

"To je nepristojna riječ, ali nije to psovka. Ako ćemo analizirati, i vi u žargonu puno puta svašta kažete. Nemojmo se hvatati za dlaku, to nije potrebno. Normalni smo ljudi u normalnom svijetu, čujem ja i od vas svakakvih riječi. Kontrolirat ću se da ne budem takav, ali ne znam koja druga riječ bi pomogla", rekao je Đakić novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da Grmoja stalno i učestalo provocira zastupnike.

"Ja sam došao poslije pauze iz kancelarije, da vidim što se događa samo sam mu rekao 'daj odi', nije htio poslušati, vidjeli ste što je bilo poslije. Izletjelo mi je", rekao je dodavši da se Grmoji ne namjerava ispričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu i danas oprosti, makni se od mene. Stalno teroriziraš klub HDZ-a, nemamo što odgovarati", rekao je Đakić.

Nikola Grmoja rekao je pak novinarima da je zamalo izgubio kontrolu kada ga je Đakić napao, ali da je sreća što dobro kontrolira bijes. 

Kazao je i da mu je malo žao što su Plenkovića spriječili da ga napadne, ali opet da mu je drago, jer nije siguran kako bi reagirao.

"Ne očekujem ispriku niti bih je dao", poručio je Grmoja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branko Bačić, predsjednik Kluba HDZ-a, rekao je da neće biti sankcija za Đakića. 

"Stalno se potpiruje vatra i onda se čudimo kad dodje do požara. To je bila provokacija, HDZ je najmanje puta opominjan u Saboru kad je bio oporba", rekao je Bačić koji tvrdi da su HDZ-ovci pristojniji od drugih zastupnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo