pala odluka /

Direktor smetlišta Piškornica Mladen Jozinović jednoglasno smijenjen, ali tek sljedeći tjedan će se znati koliki iznos će morati vratiti

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Darko Koren, Jozinovićev kum, rekao je kako će zahtijevati da se novac vrati “do one mjere koja je društveno prihvatljiva”

20.11.2017.
11:45
Dalibor Urukalović/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj izvanrednoj sjednici Skupštine Piškornice  jednoglasno je smijenjen direktor RCGO Piškornica Mladen Jozinović te je imenovan je novi direktor društva Mladen Ružman. Opoziv Jozinovića je kako smo i pisali pokrenut jer je sebi isplatio više od milijun kuna bonusa.

Darko Koren, koprivničko-križevački župan izjavio je kako će tijekom sljedećeg tjedna, nakon izvješća revizora, biti odlučeno koliki iznos će smijenjeni Jozinović morati vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prije početka izvanredne sjednice i glasovanja bilo je poznato da se varaždinski župan Radimir Čačić, međimurski župan Matija Posavec i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar zalažu za opciju da Jozinović vrati cjelokupni iznos isplaćenog bonusa.

No, koprivničko-križevački župan Darko Koren, Jozinovićev kum, ranije je rekao kako će zahtijevati da se novac vrati “do one mjere koja je društveno prihvatljiva”. Također je naglasio da on ne inzistira na njegovoj smjeni, ali da ga ne namjerava ni štititi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo