'DIJETE SI MI MOGAO UBITI, BUDALO! UBIJ SE SAM!': / Novi video otkriva reakciju oca nakon prometne u Ilici

Image
Foto: screenshot

'Stoko jedna! Stoko jedna! Đubre! Što djecu ubijaš!?! Đubre jedno! Dijete si mogao ubiti, budalo! Ubij se! Ubij se sam!

22.4.2016.
12:38
screenshot
VOYO logo

Najnovije snimke koje je su objavljene u emisiji Nove TV Provjereno pokazuju reakciju oca nakon što je utvrdio da njegovo dijete, srećom, nije teže ozlijeđeno. Otac, koji je u tim trenucima bio izvan sebe, izbezumljen i prestrašen, nasrnuo je na automobil u kojem se nalazio srpski biznismen i verbalno ga napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beba ispala iz kolica

Riječ je o prometnoj nesreći koja je 16. travnja zgrozila Hrvatsku. Na zagrebačkoj Ilici, kod Trga Francuske Republike. Pijani vozač osobnog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom, srušio stup semafora i popeo sa na nogostup te je malo nedostajalo da pokosi tromjesečnu bebu koja se ondje zatekla u šetnji s ocem.

Beba, koja je ispala iz kolica, pregledana je u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici. Nasreću – samo je lakše ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠOKANTNA SNIMKA NESREĆE U ILICI: Pogledajte kako je otac u zadnji tren spasio život svojoj bebi!

Pijan ubio bračni par iz Dubrovnika

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Ovo nije jedini slučaj koji je u posljednje vrijeme zgrozio javnost. Koji dan ranije, još je jedan pijani vozač prouzročio tešku prometnu nesreću na Kvaternikovu trgu. Dvoje ljudi je izgubilo život, bračni par iz Dubrovnika, a dvije su osobe ozlijeđene. Mladi vozač s 2,16 promila alkohola u krvi koji je upravljao automobilom marke Audi 3, izgubio je kontrolu nad vozilom i 'pokupio' nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VOZIO MRTAV PIJAN: /

Mladić (26) koji je skrivio stravičnu prometnu nesreću i ubio ženu napuhao je gotovo 2 promila!

Image
VOZIO MRTAV PIJAN: /

Mladić (26) koji je skrivio stravičnu prometnu nesreću i ubio ženu napuhao je gotovo 2 promila!

'Znate li vi tko sam ja, ja mogu sve'

Vozač, za kojega se kasnije uspostavilo da je 26-godišnji Nikola Kovačević, a o čemu je Net.hr prvi pisao, pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, no zaustavila su ga dvojica mladića. “Kad je izašao iz automobila, počeo je lelujati lijevo, desno i krenuo bježati. Potrčao sam za njim. U Kamaufovoj je pao sam od sebe. Došao sam do njega i zadržao ga. Jako je zaudarao po alkoholu i vikao je: “Da li vi znate tko sam ja, ja mogu sve,” pričaju očevici stravične nesreće.

Ubijen otac osmero djece

Ove dvije prometne nesreće očito nisu bile dovoljan znak upozorenja vozačima na zagrebačkim cestama pa se dogodila i treća u samo nekoliko dana. U srijedu poslije podne 19-godišnji vozač naletio je automobilom na 72-godišnjeg pješaka Josipa K. na križanju Vukovarske ulice i Donjih Svetica i na mjestu ga usmrtio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubio je tako oca osmero djece. Velikom brzinom 19-godišnji David K. naišao je Mercedesom sjevernim kolnikom Ulice grada Vukovara prometnom trakom za skretanje ulijevo. Dok se približavao raskrižju s Donjim Sveticama nije prilagodio brzinu vožnje.

U takvoj brzini, 19-godišnjak je u posljednji trenutak prešao u drugu traku, te nastavio ravno Vukovarskom ulicom. Tada je naletio na pješaka koji je kolnik prelazio dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Od siline naleta pješak je zadobio ozljede kojima je podlegao na mjestu nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojstvo iz nehaja

Mladić će odgovarati za to kazneno djelo učinjeno iz nehaja, odnosno nenamjerno, budući da je očito i sam pješak neopreznim pretrčavanjem ceste pridonio tragičnom udesu. Za to kazneno djelo prijeti mu kazna i do osam godina zatvora.

Mladi vozač tijekom uhićenja je bahato poručio snimateljima i fotoreporterima da ga ne snimaju. “Ako vidim svoju fotografiju ili nekog od mojih, tužit ću vas sve,” rekao je bahati vozač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVI DOZNAJEMO DETALJE NOVE NESREĆE U ZAGREBU: /

Mladić Mercedesom ubio umirovljenog branitelja, oca osmero djece

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo