Dijana Čuljak producira i uređuje emisiju na Z1

Nakon što je nestala iz javnosti nakon odlaska s HRT-a, Dijanu Čuljak TV gledatelji moći će pratiti baš svaki radni dan, od 16 do 19 sati.

9.7.2012.
16:12
VOYO logo

Dijana Čuljak producirat će i uređivati emisiju na televiziji Z1 koja kreće s emitiranjem od sljedećeg ponedjeljka, potvrđeno je za Danas.hr sa Z1. Kako nam je u pisanom odgovor kazao Branko Kuzele, osnivač i odgovorni urednik Z1, radit će se o mozaičnoj emisiji koja će se emitirati radnim danom, dakle od ponedjeljka do petka, od 16 do 19 sati. Navodno bi to trebala biti emisija poput Hrvatske uživo.

O vjerojatnom angažmanu Dijane Čuljak na Z1 televiziji pisalo se u medijima još u travnju, kada se navodilo da ona zajedno s Ivanom Čermakom planira otkupiti udio u toj TV, a što je posao navodno vrijedan 200.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupko 'Core Media'

Inače, Dijana Čuljak, bivša urednica i novinarka na HRT-u, otišla je s javne televizije nakon što je postalo jasno da je kao suvlasnica Core Medije bila u sukobu interesa (a što ona i dalje poriče). Otad je nema u javnosti.

Zbog Core Medije pod istragom je njezin bivši suprug Vladimir Šelebaj, a još uvijek se čeka pripremno ročište u procesu protiv bivšeg direktora Nove TV Siniše Svilana za sudjelovanje u istoj aferi "Core medija" - točnije primanja mita od Vladimira Šelebaja Selliera. Svilan je, prema optužnici, primao mito pune tri godine kako bi se na Novoj TV prikazivale emisije u produkciji tvrtke Core media - 1 na 1, U sridu, Istraga, Interijeri i Rekonstrukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Šelebaj zbog iste je afere uhićen 13. listopada prošle godine, a tereti ga se za zloporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju. Sredinom prosinca pušten je iz Remetinca uz 100.000 eura jamčevine. Šelebaj je u svome iskazu pred USKOK-om navodno prozvao i bivšu suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo