van kontrole / Dernjavom nasred ulici razbudili građane, a zatim se fizički obračunali s policajcima

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Po dolasku policijskih službenika prijestupnici su se oglušili o izdana upozorenja i zapovijedi, te su naguravali policijske službenike i sprječavali ih u obavljanju zadaća

5.6.2018.
8:57
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

U noći s nedjelje na ponedjeljak je u noćnim satima u lučicu u Dugom Ratu došlo do incidenta narušavanja javnog reda i mira nakon čega su se odgovorne osobe fizički sukobile s policijom, piše Splitski dnevnik. 

Naime, nekoliko osoba hodalo je ulicama spomenutog mjesta te vikom i pjevanjem uznemirilo veći broj građana, nakon čega je na mjesto događaja pozvana policija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku policijskih službenika oglušili su se o izdana upozorenja i zapovijedi, te su naguravali policijske službenike i sprječavali ih u obavljanju zadaća.

“Nakon što je uspostavljen javni red dolaskom i intervencijom još policijskih službenika sedam osoba je uz uporabu sredstava prisile dovedeno u prostorije policije. U navedenom događaju dva policijska službenika su lakše ozlijeđena, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, stoji u prioćenju policije, piše Splitski dnevnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo