Denis Kuljiš napravio skandal u Rovinju!

Pravi mali skandal dogodio se drugog dana konferencije Weekend Media Festivala.

24.9.2011.
14:55
VOYO logo

Drugog dana Weekend Media Festivala trebao se održati okrugli stol na temu "Fenomen Dnevnika" na kojem su trebali sudjelovati Iva Gačić (Nova TV), Zoran Šprajc (HTV), Ivan Lovreček (RTL) i Natalija Trivić (RTRS).

Uz početno kašnjenje od 15-ak minuta, moderator Denis Kuljiš napokon je započeo temu, ne predstavivši okupljenima svoje sugovornike. Kuljiš je pričao i pričao ne obazirući se na negodovanja koja su dolazila iz publike. U jednom trenutku su nesuđeni Kuljiševi sugovornici napustili dvoranu, a njihov primjer je slijedila i publika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Shvatili smo da smo suvišni, pogledali se i otišli'

"Pa on je jednostavno ulogu panelista pretočio u ulogu gosta komentatora. Mi smo pozvani da govorimo o jednom interesantnom fenomenu Dnevnika,a o tome nije bilo riječi, on nas nije uključio u raspravu. Shvatili smo da smo suvišni, pogledali se i otišli", ispričao je za Danas.hr Ivan Lovreček.

Lovreček kaže da je primjer sugovornika slijedila i publika koja je ubrzo napustila dvoranu. Na pitanje je li možda riječ o 'namještaljci', budući da festival okuplja medijske djelatnike i PR-ovce, Lovreček kaže da se sve dogodilo spontano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je dovoljna razmjena pogleda među nama, sve je bilo spontano", kaže Lovreček.

Kaže i da im se organizator ispričao zbog svega što se dogodilo. Kuljiš je, koliko mu je poznato, nakon 'gubitka' sugovornika i publike, završio svoj govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109240048006 arti-201109210303006 arti-201109050388006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo