uskoro do 10 zastupnika / Demo: 'Domoljubna koalicija trebala bi presložiti vlast, nepravedno je to što se događa Karamarku'

Miodrag Demo gostujući u RTL-u Danas otkrio je kako Klub zastupnika BM 365 očekuje da će uskoro brojati do deset zastupnika

11.5.2016.
18:56
VOYO logo

Tema dana je preslagivanje unutar vladajuće većine u Saboru. Glavnu ulogu danas igra stranka Milana Bandića, kojem je Klub danas narastao za jednog člana i sada ih je ukupno pet u Saboru. Predsjednik Kluba zastupnika BM 365Miodrag Demo gostujući u RTL-u Danas istaknuo je kako će se ta brojka uskoro povećati.

Image
PRESLAGIVANJE U TIJEKU /

Odzvonilo Oreškoviću i Mostu? Šef BUZ-a tvrdi da u Saboru postoji nova većina!

Image
PRESLAGIVANJE U TIJEKU /

Odzvonilo Oreškoviću i Mostu? Šef BUZ-a tvrdi da u Saboru postoji nova većina!

"Očito da su saborski zastupnici koji dolaze iz drugih djelova Hrvatske prepoznali naš rad u Zagrebu zadnjih 16 godina. Dao Bog da u cijeloj Hrvatskoj bude kao u Zagrebu - po standardu, poreznim financijama... Iz Zagreba nitko ne odlazi, u Zagreb svi dolaze", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Rašković, nezavisni zastupnik srpske nacionalne manjine, priznao je da je blizak ideju da se pridruži Klubu Milana Bandića. 

"Razgovaramo ozbiljno s gospodinom Raškovićem i mislim kako ćemo to okončati kroz koji dan", rekao je demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Demo nije htio otkriti tko bi bili ostali saborski zastupnici s kojima razgovaraju, ali dao nam je do znanja kako očekuju ukupno od 7 do 10 ruku u Saboru. 

"Dat ćemo još vremena ovoj Vladi da krene realizirati reforme, jer na tome su i dobili izbore, a već šest mjeseci smo izgubili", izjavio je i dodao kako 'nije protiv premijera Tihomira Oreškovića'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domoljubna koalicija je najviše mandata osvojila na izborima i tako treba posložiti priču", izjavio je. 

Upitan je li smatra da je nepravedno što Tomislav Karamarko nije premijer, Demo je odgovorio: "Nepravedno je ono što se Karamarku momentalno događa. Ako postoje sumnje da je čovjek nešto počinio, ili njegova obitelj, za to postoje institucije da istraže. Ovo je spin i bacanje magle u oči građanima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je također i pobunu odgajateljica u vrtićima u Zagrebu i istaknuo kako su 'vrtići u glavnom gradu države svemirski te da im ništa ne nedostaje'. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo